Chiro Putsesteenweg

Chiro Putsesteenweg verdient zeker een vermelding op onze site, want zonder deze geweldige chiro was er natuurlijk nooit een NOL geweest. Alle Nollers stammen af van deze vereniging of hebben op zijn minst sterke banden met iemand die dat doet.

Eigenlijk bestaat er officieel geen Chiro Putsesteenweg, het is de overkoepelende naam die gegeven wordt aan meisjeschiro Owaze en jongenschiro H. Leo. Deze opsplitsing is er omdat de zondagse activiteiten en de bivaks apart gedaan worden, maar veel festiviteiten worden samen georganiseerd. Denk maar aan het elk jaar succesvolle chiroweekend of de overgang.
Als je aan iemand van Chiro Putsesteenweg vraagt in welke chiro hij zit, zal hij of zij ook nooit H. Leo of Owaze zeggen, maar met trots verkondigen dat hij in "Putsesteenweg" zit. Dit om de samenhorigheid nog maar eens goed in de verf te zetten.

We zouden hier nog pagina's vol lofzangen kunnen schrijven, maar als je echt wilt weten wat deze chiro drijft, kan je best even een kijkje nemen op hun site: www.chiroputsesteenweg.be .

Over de NOL

[-] Nieuws
[-] Chiro Putsesteenweg
[-] Oudleiding
[-] NOL
Strictly NOL
Nollers kunnen hier inloggen.


Onthoud mijn loginWachtwoord vergeten?