Oud-leiding

Als je als chiro al meer dan 60 jaar bestaat (°1948), produceer je natuurlijk heel wat oud-leiding. Een kleine onderverdeling:

DOL
De Oud-leiding (hier kortweg DOL) genoemd, bestaat uit verschillende generaties oud-leiding. Zij hebben de basis gelegd en dragen de Chiro nog steeds een warm hart toe! Wel zijn ze door de grote leeftijdsverschillen niet zo georganiseerd. Een deel van hen zou jaarlijks nog samen op weekend gaan. Jan Herrijgers (Bonheiden) is één van hen.

LOL
De toenmalige leiding van de oudste NOL-lers verzamelden zich toen zij oud-leiding werden in de LOL (Ludwina Oud-Leiding, naar de naam van de parochie). Men vertelt ons dat ze nog zeer geregeld samenkomen om een pint te drinken, meestal in een cafeetje nabij de Veemarkt te Mechelen. Ook organiseren ze jaarlijks eind oktober in Rumst een Kom-Op-Tegen-Kankerfuif. Danny en Markske Van Dievel (St.-Katelijne-Waver) zijn hiervoor de aan te spreken personen.

NOL
De huidige generatie oud-leiding op wiens website je nu bent. Klik rechts op NOL voor meer info.

POL
Aangezien de NOL niet eindeloos kan groeien, is er al eens opgeworpen om een nieuwe generatie op te starten, de POL (Putsesteenweg Oud-Leiding). Voorlopig blijft het bij een idee. Wordt vervolgd?

Over de NOL

[-] Nieuws
[-] Chiro Putsesteenweg
[-] Oudleiding
[-] NOL
Strictly NOL
Nollers kunnen hier inloggen.


Onthoud mijn loginWachtwoord vergeten?